Om os

Vi er 3 personer med hvert vores kompetence område. Tilsammen dækker vi en bred vifte af de værktøjer som skal til for at starte eller udvikle din virksomhed eller idé.

Bent har igennem mange år været selvstændig erhvervsdrivende med optik-forretninger Ringkøbing, Skjern og Hvide Sande. Bent er iværksætter af natur og elsker at sætte nye projekter i søen samt den proces det er at gå fra idé til virkelighed.

Johnni er den analytiske og udvikler de værktøjer som er med til at skabe effektiviseringer internt i virksomheden. Derudover er han manden som sørger for at IT i virksomheden fungerer og finder løsninger til drift og udvikling. Derudover står han som E-commerce manager for de forskellige webshops som igennem tiden er blevet udviklet. Det omhandler både udvikling af webshops til søgemaskineoptimering (SEO) og analyse af de data som ethvert website eller webshop genererer.

Pernille er den kreative på holdet. Udover sine kreative evner indenfor grafik og grafisk produktion til både online og offline medier, har hun en professions bachelor indenfor User Experience. Hun sætter sig ind i kundens sted og forsøger at ramme disse i øjenhøjde og med det helt rigtige budskab.