Referencer

Her har vi forsøgt at samle nogle af de kunder som vi har hjulpet med forskellige opgaver.

Brodersen + Kobborg – http://brodersenkobborg.dk
Ja vi ved godt at det er vores egen primære webshop – men i sensommeren 2013 havde vi ikke nogen webshop mens vi i 2014 havde udviklet en shop som kunne betale en medarbejders løn. Det er vi faktisk rigtig godt tilfredse med. Målsætningen er fortsat en markant vækst både i 2015 & 2016.

Smykkeblog.dk – http://smykkeblog.dk
I samarbejde med en lang række danske smykkedesignere har vi lavet bloggen smykkeblog.dk. Det er en simpel wordpress blog som indeholder gode og relevante indlæg om danske smykker og de designere som står bag. Interessant læsning til alle som arbejder med, eller blot har en passion og interesse for, smykker.

Teltfester.dk – http://teltfester.dk
For indehaver Niklas Skovgaard har vi oprettet den simple wordpress side med informationer om virksomheden og hvilket telt man kan leje til sin fest eller arrangement.

Ringkøbing Handelsforening
I forbindelse med udlodning af lykkenumre / lodsedler i Handl Lokalt kampagnen, december 2014, udviklede vi et system til administration og tjek af 90.000 lykkenumre.

Extended Clothing – http://extendedclothing.com
Kim Jeppesen er en ung iværksætter med en rigtig god idé. Han vil sælge såkaldt extended clothing på nettet. Bent og Johnni har været med til at hjælpe Kim igang med projektet og har hjulpet ham med at optimere webshoppen.

Christinashop – http://christina-shop.dk
Igen et af vores egne projekter, men denne gang en løsning som er lavet 100% indenfor husets egne vægge. Alt fra konceptudvikling, design, opsætning og hosting er sket via Pernille og Johnni’s kompetencer.

Stauning-lufthavn.dk – http://stauning-lufthavn.dk
Lufthavnen i Stauning stod over for at skulle have ny hjemmeside da den gamle oprindeligt var lavet i et system som ikke længere var supporteret og ikke var specielt venligt overfor søgemaskinerne. Den nye hjemmeside er blevet lavet i wordpress og har et lækkert responsivt design som egner sig specielt godt til de brugere som benytter sig af Stauning Lufthavns hjemmeside.

Stauning-airshow.dk – http://stauning-airshow.dk
For at markere lufthavnens 50 års fødselsdag har man stablet et kæmpe airshow på benene. Showet har et internationalt snit med masser at fly og show både fra ind- og udland. I den forbindelse blev hjemmesiden dedikeret Stauning Airshow 2015 lavet og ud over en masser informationer omkring det store airshow er der via hjemmesiden ligeledes mulighed for både at købe billetter til gæsteadgang udover at de mange sponsorater ligeledes kan købes og administreres via hjemmesiden.